Dialogforum 2010 - Samhandlingsreformen: fra politikk til praksis

Dialogforum arrangeres 2. desember på Høgskolen i Harstad. Dette er tredje gangen møtet arrangeres og temaet er "Samhandlingsreformen: fra politikk til praksis".
Samhandlingsprisen 2009 gikk til prosjektet
Vinnere av samhandlingsprisen 2009. Fra venstre jordmor Gunnbjørg Andreassen, Toralf Hasvold fra Overordnet Samarbeidsorgan og Nasjonalt senter for samhandling og telemedisin, og enhetsleder for forebyggende helsetjenester Greta Jentoft. Foto: Jan Fredrik Frantzen, NST

Skrevet av: Monica Esse

Mona Hagensen, ansvarlig for Dialogforum ved NST, kunne i dag melde at det er omtrent 70 påmeldte, og på grunn av stor pågang de siste dagene har de utsatt påmeldingsfristen til 19. november. Så for de som ikke enda har meldt seg på er det fortsatt mulighet.

Dialogforum er et kontakt- og drøftingsorgan mellom Universitetssykehuset Nord-Norge og 31 kommuner i Troms og nordre Nordland UNN har spesialistansvar for. Møtet tar opp stafettpinnen fra rikspolitikerne. Dialogen denne dagen tar for seg hvordan samhandlingsplanen i praksis skal følges opp i samarbeidet mellom UNN og de 31 kommunene.

Samhandlingsprisen 2010 For tredje år på rad deles også Samhandlingsprisen ut under Dialogforum. Prisen er på 50.000 og går til årets beste samhandlingsprosjekt i Troms eller Nordre Nordland. Hele 16 kandidater har blitt nominerte og av disse går tre videre til finale og blir offentliggjort på OSO møtet 24. november. Vinneren blir kåret under Dialogforum i Harstad.

I fjor mottok samhandlingssuksessen "Helheltlig svangerskap- og fødselsomsorg" på Jordmorsenteret i Tromsø prisen. - Blant årets kandidater finnes mange gode og lovende samhandlingstiltak, avslutter Mona Hagensen.

Elektronisk påmelding

Klikk her for å gå til skjema for påmelding

Kontaktinformasjon

Mona Hagensen, E-post: mona.hagensen@telemed.no

Monika Dalbakk, E-post: monika.marie.dalbakk@unn.no